Vždycky jsem dával přednost tomu, když si můžu nějakou službu nejdříve vyzkoušet bez velkého finančního závazku. Stejný přístup jsem použil i při výběru online kasina. Hledal jsem variantu, kde bych nemusel na začátku vkládat větší částku, a začal jsem proto porovnávat nabídky podle minimálního vkladu. Přehled možností jsem našel zde:
https://cz-kasina.cz/minimalni-vklad/. Zaujalo mě, že rozdíly mezi jednotlivými kasiny mohou být poměrně výrazné. Některé platformy mají minimum pouze několik eur, jiné požadují vyšší částku. Vybral jsem si nabídku s nízkým limitem a poslal menší vklad. Potom jsem se rozhodl vyzkoušet několik různých her, abych zjistil, jak mi prostředí vyhovuje. Začal jsem u automatů, protože právě ty znám nejlépe, ale později jsem otevřel také ruletu. Zároveň jsem si všiml, že některé platební možnosti umožňují rychlý převod prostřednictvím mobilního telefonu. To pro mě bylo pohodlné, protože jsem nemusel přecházet mezi několika aplikacemi. Před použitím kasina jsem si však zkontroloval také podmínky pro výběr peněz. Myslím, že právě na tuto část lidé někdy zapomínají, když je zaujme pouze nízký vklad. Já jsem chtěl mít jasno v celém procesu ještě před hraním.